Είναι επίσημο! Το αναδιπλούμενο Galaxy θα ανακοινωθεί στις 20 Φεβρουαρίου

0 14

Περιμένουμε η σειρά Samsung Galaxy S10 να ανακοινωθεί στις 20 Φεβρουαρίου, και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, αφού θα ταξιδέψουμε στο Λονδίνο για να παραβρεθούμε στην εκδήλωση. Όμως η χαρά μας μεγαλώνει, καθώς η εταιρία επιβεβαιώνει, πως το Galaxy F, το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρίας, θα είναι και αυτό στην σκηνή της εκδήλωσης.

Η πληροφορία έρχεται από κάποιες διαφημιστικές πινακίδες που ανάρτησε η εταιρία στο Place de la Concorde του Παρισιού. Η πρώτη γράφει στα κορεάτικα “το μέλλον ξεδιπλώνεται” και το δεύτερο “20 Φεβρουαρίου”. Όχι η μετάφραση δεν είναι από την Google, αφού η Samsung κάνει την μετάφραση για εμάς μέσα από δελτίο Τύπου.

Η συσκευή ανακοινώθηκε εν μέρη στα τέλη του 2018, με ελάχιστες πληροφορίες. Το μόνο που είχαμε δει ήταν ένα περίγραμμά της σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμα και η ονομασία Galaxy F, ίσως είναι διαφορετική όταν ανακοινωθεί πλήρως η συσκευή.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα σας μεταφέρουμε τα πάντα από την συσκευή, στις 20 Φεβρουαρίου, από το Λονδίνο!Πηγή Άρθρου

You might also like
Comments
Loading...