Όλες οι ειδήσεις σε μια σελίδα

Ο Συλλ. Τριτέκνων – Πολυτέκνων «Αγ. Νεκτάριος» ευχαριστεί τον κ. Αθ. Μαρτίνο

0 5


Ο Σύλλογος μας επιτελούς ολοκληρώθηκε !! Ολοκληρώθηκε μια αίθουσα μεγάλη στην οποία θα γίνονται (σύντομα ) πολλες δωρεάν δραστηριοτητες σε παιδακια και θα παρέχουμε πολλές δωρεάν υπηρεσίες σε οικογένειες και αυτό χάρη στον Κύριο Μαρτινο και την ευγενική του χορηγια ..

Ενα μεγάλο ευχαριστώ άπ όλους εμάς να είναι καλά εκείνος και η οικογένεια του .

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα – Φιλανθρωπικός – Εκπολιτιστικός
Δ/νση : Δαβάκη Πίνδου 24, Ραφήνα, 12/04/2018
Ραφήνα, ΤΚ 19009 Αρ. Πρωτ.: 006
Πληροφορίες: Κακουλίδου Ειρήνη / Κωττάκη Μαριλένα
Τηλ.: 6975688814 / 6945856506
Email: info@spaan.gr / [email protected] Site: www.spaan.gr

Προς : Κ. Μαρτίνο

Θέμα: « Ευχαριστήρια επιστολή για την σημαντική συμβολή σας στην δημιουργία του χώρου λειτουργίας του νεοσύστατου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παροχή απαραίτητου και αναγκαίου εξοπλισμού του χώρου λειτουργίας του Συλλόγου μας. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως χωρίς την βοήθεια σας δεν θα τα καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες και την τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού των γραφείων μας, ώστε να λειτουργήσει επιτέλους ο χώρος μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, φιλανθρωπικός, εκπολιτιστικός με έδρα την Ραφήνα Αττικής, προς το παρών και με την δυνατότητα επέκτασης Πανελλαδικά στο άμεσο μέλλον.

Στις δράσεις μας είναι η υλική και κάθε είδους βοήθεια τόσο προς τις πολυπληθείς οικογένειες τριτέκνων – πολυτέκνων αλλά και σε κάθε συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε ανάγκη αλλά και δράσεις βοήθειας (όπως στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας), συγκέντρωση σε πλαστικά καπάκια για την αγορά αμαξιδίων συνάνθρωπων μας με κινητικά προβλήματα (και κυρίως παιδιών) αλλά και η πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα για τα μέλη μας.

Καθώς όμως ο σκοπός μας είναι τέτοιος, δεν υπάρχουν άμεσα έσοδα και πολύτιμος αρωγός για την επίτευξη των προσπαθειών μας είναι η έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια που επιδεικνύουν συμπαραστάτες μας όπως εσείς.

Ευχαριστούμε ειλικρινά και από καρδιάς για την ανταπόκριση και την συμβολή σας στην επιτυχία των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας και ευελπιστούμε στην συνέχιση της καλής συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος
Ε. ΚακουλίδουΠηγή άρθρου

قالب وردپرس

Loading...