Όλες οι ειδήσεις σε μια σελίδα

1η Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Β. Αιγαίου- Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Δευτέρα 3 Ιουλίου

0 8

«1η Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Β. Αιγαίου»

ΠΑΙΔΩΝ: 100μ – 400μ – 800μ – 3000μ – Ύψος – Μήκος – Σφαίρα  – Ακόντιο
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:100μ – 400μ – 800μ– 3000μ βάδην –Ύψος – Μήκος – Σφαίρα – Ακόντιο
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄: 150μ – 600μ – 1000μ – Σφαίρα – Ακόντιο
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄: 150μ – 600μ – 1000μ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄: 60μ – 600μ – Μήκος – Σφαίρα
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄: 60μ – 600μ – Μήκος – Σφαίρα
Μικτή Σκυταλοδρομία 4Χ200μ Β. Αιγαίου όπου θα συμμετάσχουν αθλητές-τριες από τις τέσσερις πρώτες κατηγορίες.
Θα ισχύσει βαθμολογία ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει κάθε αθλητής-τρια στο αγώνισμά του και παράλληλα με τους 3 πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων,  θα βραβευτούν και οι 3 πρώτοι αθλητικοί σύλλογοι της γενικής βαθμολογίας.
Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού προγράμματος των αθλητών σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα διεξαχθούν και αγωνίσματα για Άτομα με Αναπηρία (Α. με Α.), από συλλόγους και ειδικά σχολεία των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα θα λάβουν χώρα διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε μουσεία όπου θα ξεναγηθούν και θα ψυχαγωγηθούν,  οι φιλοξενούμενοι νεαροί αθλητές-τριες και οι συνοδοί τους.
Μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο SILVER BAY, (όπου θα καταλύσουν οι φιλοξενούμενες αθλητικές αποστολές) και ώρα 23:00 θα πραγματοποιηθεί το party των αθλητών, κατά τη διάρκεια του οποίου θα βραβευτούν ο καλύτερος αθλητής και η καλύτερη αθλήτρια των αγώνων.
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
Με την ευκαιρία των αγώνων της παραπάνω διοργάνωσης, το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, ανέλαβε την καθολική εκ νέου γραμμογράφηση και την κατά τόπους αποκατάσταση του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Πηγή άρθρου

قالب وردپرس

Loading...