«Νιώθω μεγάλη αηδία»

0 15

Είναι τρομερό να βλέπεις νέους υποψηφίους βουλευτές ενός κόμματος όπως η Νέα Δημοκρατία, η οποία θέλει να γίνει η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, με χειρότερους από τους παλαιότερους.

Να επιθυμεί να μας σώσει από τον «κουμονιστικό» ΣΥΡΙΖΑ, προτείνοντας ότι χειρότερο υπήρξε στην ζωή μας εδώ και δεκαετίες. Διεκδικώντας μία νέα προδοτική περίοδο για την Ελλάδα.

Είναι τρομερό να παρατηρώ στα προφίλ τους να γεννιούνται νέοι «Πολλάκηδες» νέοι «Πάγκαλοι» αυτή την φορά με δεξιό πρόσχημα, (ένας Θεός να τους κάνει δεξιούς), καιροσκόποι είναι που μετά χρόνια αποτυχημένης Δημοσιογραφίας, αποτυχημένης πορείας ξεπετιούνται παίζοντας ρόλους εθνοσωτήρων.

Δημοσιογραφίσκοι τους οποίους γνωρίζω καθώς με έχουν καλέσει προσωπικά…. Έχω μιλήσει μαζί τους…. Έχω γραπτά τους μηνύματα….

Να μην ήξεραν λίγους μήνες πριν που πέφτει το Περιστέρι και αφού τους επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέους υποψηφίους, (δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν είναι επιλογή του ίδιου ή ανόητων συμβούλων του), να ξυπνούν πρωί πρωί να πηγαίνουν εδώ και καιρό για φωτογραφήσεις στον Δυτικό τομέα της Β΄Αθηνών, κάνοντας τους νέους «Ξανθόπουλους»…. Και που ευτυχώς είναι απλά κακέκτυπα του παλιού καλού κινηματογράφου και των πρωταγωνιστών αυτών…

Πόση ντροπή πια για την χώρα.

Αυτοί δεν αποτελούν απλά μορφώματα που διεκδικούν μία θέση να πλουτίσουν μέσα σε ένα από τα έδρανα της Βουλής, αλλά είναι οι νέοι «πολιτικοί προδότες» μιας νέας Μακεδονίας του μέλλοντος…

Γιατί το να ζεις στα Βόρεια προάστεια, να μην έχεις να σπουδάσεις τα παιδιά σου, όχι γιατί δεν πέρασαν λεφτά από την τσέπη σου, αλλά γιατί τα έφαγες και ξαφνικά να βρίσκεσαι στο υπέροχο Περιστέρι (που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερες που βρίσκεται), προβάλλοντας μάλιστα πόσο υπέροχα περνάς με τους λαϊκούς απλούς πολίτες, για να αρπάξεις την ψήφο τους και έτσι να εξασφαλίσεις το μέλλον της οικογένειας σου, όχι με την δουλειά σου, αλλά με νέο Δημόσιο χρήμα.

Στην δουλειά τους αποτυχημένοι είναι καθώς έχουν καταλήξει σε «τσοντοκάναλα»…

Κυριάκο Μητσοτάκη…. Αυτοί που περιγράφω είναι ακόμα χειρότεροι από τον Τατσόπουλο που απασχόλησε τα ΜΜΕ ως επιλογή σου….
Κυρίες και κύριοι αυτοί που περιγράφω είναι ακόμα χειρότεροι από αυτούς που ζήσαμε έως σήμερα…
Και επειδή εγώ δεν φοβάμαι τον πόλεμο, τον έχω περάσει και έμαθα να νικώ, δεν θα αφήσω να κλέψουν και πάλι τις ψήφους μας πρόσωπα που θα αποτελέσουν συνέχεια του ¨προδοτικού παλιού»…

Θα μιλήσω!

Γέροντας Ιλαρίων

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

You might also like
Comments
Loading...