Αυτό είναι το δώρο που οι περισσότεροι επιστρέφουν | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr

0 0

Δες και αυτό: Κάνε τις γιορτές σου όμορφες χωρίς να πονέσει το… πορτοφόλι σου

Αφού έψαξες ατέλειωτες ώρες για το τέλειο δώρο, το αγόρασες, το τύλιξες και στη συνέχεια το έδωσες ή το έστειλες στο αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι πολύ πιθανό να το επιστρέψει. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας GiftNow, το 54% των δώρων των Χριστουγέννων επιστράφηκαν ή ανταλλάχθηκαν το 2016. 

Συνολικά, αυτό σημαίνει δώρα αξίας 90 δις δολαρίων, για το έτος 2017! Το ακόμα πιο στενάχωρο, δε, είναι πως πολλά από αυτά καταλήγουν στη χωματερή αφού πολλοί καταστηματάρχες πετούν τα αντικείμενα που επιστρέφονται από τους πελάτες, ως «ακατάλληλα για πώληση».    

Αυτό το είδες; Πώς να διαχειριστείς τις χριστουγεννιάτικες αγορές αν έχεις ελάχιστο budget

Υπάρχει όμως μια κατηγορία δώρων που είναι εγγυημένη πως θα επιστραφεί. Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας των καταστημάτων Kohl’s, περισσότερο από κάθε άλλο δώρο επιστρέφονται τα ρούχα και μάλιστα σε ποσοστό 62%. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια λογική. Μπορεί να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι αυτό που επέλεξες ταιριάζει με το στυλ του παραλήπτη, αλλά είναι πάντα πιθανό να μην του κάνει το νούμερο, η εφαρμογή, το χρώμα ή απλά να έχει ήδη κάτι παρόμοιο.

Ένα ακόμα δώρο που επιστρέφεται συχνά είναι τα γλυκά, οι σοκολάτες και οι καραμέλες. Πηγή άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

You might also like
Comments
Loading...